بخار فلاش زمانی تولید می شود
بخار فلاش زمانی تولید می شود که میعانات با فشار بالا و دمای بالا به یک سیستم فشار پایین تر تخلیه می شود.
یک مثال تخلیه میعانات از طریق یک تله بخار به داخل سیستم میعانات است.
میعانات موجود در خط بخار همان فشار و دمای بخار را در فرآیند حفظ می کند.
بنابراین، هنگامی که میعانات در معرض فشار کمتری قرار می گیرند، انرژی بیشتری نسبت به فشار کمتری دارند.
انرژی اضافی میعانات با دمای بالاتر به حالت بخار یا بخار فلاش (گرمای نهان تبخیر) باز می گردد.
بخار فلاش و میعانات نشان داده شده است که از ایستگاه آزمایش تله بخار تخلیه می شود.
بخار فلاش از نظر انرژی یا کیفیت با بخار آب کاربردی تفاوتی ندارد.
نام – بخار فلاش – به سادگی نحوه تشکیل بخار را توضیح می دهد.
انرژی تولید شده از بخار فلاش می تواند و باید در فرآیندهای مختلف مورد استفاده مجدد قرار گیرد.
بخار پخت و پز
بخار آشپزی بخاری است که مستقیماً به محصولات مرتبط با مواد غذایی تزریق می شود
تا سطوح تماس را تمیز یا استریل کند. بخار باید از ۳-A Sanitary Standards Inc
(SSI) Accepted Practice 3A-609-03، سیاست های شرکتی و مقررات یا قوانین هر سازمان حاکم دیگر پیروی کند.
بخار آشپزی معمولاً حاوی مواد افزودنی است که از خوردگی در سیستم جلوگیری می کند.
بخار فیلتر می شود تا اطمینان حاصل شود که هیچ خوردگی یا آلودگی دیگری وارد پروسه نمی شود.
پس از نصب هر گونه فیلتراسیون لازم، تمام اجزای بخار و لوله ها یا لوله ها باید از جنس فولاد ضد زنگ باشند.
بخار آشپزی فیلتر می شود تا اطمینان حاصل شود که هیچ خوردگی یا آلاینده دیگری وارد فرآیند نمی شود.
افزودنی شیمیایی که برای بازدارندههای خوردگی به خط بخار تزریق میشود .
باید تمام الزامات قابل اجرا سازمان غذا و دارو و وزارت کشاورزی ایالات متحده را برآورده کند.
مزیت بخار آشپزی نسبت به بخار خالص یا بخار تمیز این است که تولید و اجرای پروسه به صرفه تر است.
توجه داشته باشید که بخار آشپزی نیاز به نگهداری سالانه یا دوسالانه در سیستم فیلتراسیون دارد.